Kort intro til SMS

Det er jo i år at jeg skal starte i skole og jeg er derfor så småt begyndt at tage hul på alfabetet, at lære at stave mit eget navn (hvilket ikke er helt nemt med alle de karakterer) og at sende SMS’er. Normalt plejer det at være fars telefon jeg låner og så sender jeg en hel masse til mor, der lyder nogenlunde sådan her:


læjaæeiorkhhgyaerojbsgsjjklakjieèülaæfÜÉFFÆlhaaue jheuth haklc..

Men her til morgen skulle det være lidt anderledes. Jeg lånte min mors telefon denne gang, og sende et par SMS’er til far. Denne gang var ordlyden noget anderledes (far har tilføjet manglende bogstaver med småt, samt mellemrum):


KOMMEFEIN. M. OZON. M. 6 StævNEMøDE. DEt MiNE. HEDDEr D’EN MED FED FEB TWO NUL LØN. OrMEN MENEr FØDDEr DE FEDE. NEW RIAF!

Nu må I ikke spørge alt for meget til meningen af ovenstående SMS – det står der jo klart og tydeligt! :-)

2 meninger om “Kort intro til SMS”

 1. Onsdag den 10. august 2011

  Farfar, farmor og min farbror Rune hentede Sebastian fra SFO og tog en tur til Tycho Brahe Planetariet og så Delfiner og hvaler, det var en ret god oplevelse for os allesammen en dag vi vil mindes med glæde.

  NB: Sebastian nåede at kravle op ad muren, Rune tog et billede af det, som er sendt til Juri (Sebastians far)
  Hilsen farmor og farfar

 2. NB: Dagen startede med vi tog Sebastian hjem til os kl. 14.00 han spiste kylling med rygben samt løse ris. Sebastians kommentar “SIKKE LÆKRE LØSE RIS FARMOR” og jeg steg da lidt. til dessert fik vi en isbåd, det havde Sebastian aldrig set før :-).

  Bagefter hyggede vi os i bilen med at nævne bilmærke, det var om at være hurtigst til at sige det.
  Herefter ovenstående:

  Vi kørte Sebastian hjem til sin mor efter vores dag med Sebastian han faldt i søvn i bilen på hjemvejen. :-)

Skriv et svar