Anden dag i børnehaven

I går startede jeg i børnehaven. Den hedder Vandpytten og er en udflytterbørnehave, så vi kører helt til Lille Skensved hver dag. Det betyder at mor, far og jeg skal tidligt op hver dag, for bussen kører kl. 8:15.

Det er faktisk ret sjovt at være i børnehave. Jeg er glad for at mor har været med her de første to dage, og far kommer med i morgen for selvom det er spændende, er det også godt at have nogen man er tryg ved, til at trøste en hvis det går galt. Jeg havde også Findus med, som jeg sov sammen med den første dag.

Vejret har ikke været så godt de to dage – snevejr begge dage og uden varme indenfor det meste af den første dag.

Mor lånte et kamera i dag og fik taget nogle billeder. Det er dem I kan se i bunden af denne historie.

Og så var der en fotograf på besøg, som skulle tage gruppebilleder og individuelle portrætbilleder. Han var meget sjov – men hvorfor skulle det være lige når jeg hellere ville udenfor og lege med gravkoen…?

 
Jeg kan selv drikke af hanen!
Hvad mon han har tænkt sig?
Hmpfr! Han skal i hvert fald ikke tro at han kan få mig til at grine!
Altså! Er vi ikke snart færdige så jeg kan komme ud og lege med min traktor?
Sådan! Det her er meget sjovere end at sidde model indenfor!
Det er faktisk ret let, ikke? Du styrer skovldelen med venstre hånd og løftearmen med højre...

Intet kan få mig til at forlade min post - heller ikke en smule snevejr. Det er MIN traktor!
Det er nu alligevel rart at komme indenfor og få noget at spise, når det er sådan et vejr udenfor
Sådan. Så skal vi bare finde en klods til...
Op med dig! Det skal være højt det her tårn!
Se lige hvor højt det er blevet!
Mon min madkasse ligger her?
Puha. Endnu en dag i vuggestuen. Mon vi snart skal hjemad...?
 

Skriv et svar